Eila Valtanen

opas, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen

Strategioiden rakentaminen on Eilan osaamisen ydintä. Lapin rakkauttaan Eila on päässyt toteuttamaan opastamalla Lapissa tiedekeskus Arktikumissa, Levillä ja Rovaniemellä. Eila on loistava tilaisuuksien vetäjä ja fasilitaattori myös saksaksi ja englanniksi. Sydäntä lähellä ovat ilo, armo, kokonaisuuksien hahmottaminen, ihmisiä kunnioittava johtaminen, pohjoisen Suomen arktiset vahvuudet, julkiset palvelut ja metsä- ja puuklusteri, kirjallisuus ja musiikki.  Kirjoittaminen on elämänmittainen intohimonsa.

Pekka Myllylä

Hallituksen puheenjohtaja

Pekka on yrittäjätaustainen joukkuepelaaja, joka tuntee Lapin matkailun ja maaseutuyrittämisen ja toimii ProAgrian Lapin yritysasiantuntijana. Rakkain harrastus on purjehdus. Hän opiskelee työn ohella rakennusinsinööriksi Lapin ammattikorkeakoulussa.

Tapio Penttilä

Hallituksen varajäsen

Tapio on urheilumarkkinoinnin asiantuntija, työskentelee Content Managerina Bettson Groupissa ja on toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana Kilppari-Konsultoinnissa, Hän on opiskellut pedagogiikkaa, liikunta- ja kauppatieteitä Jyväskylän yliopistossa. Tapio valmensi pitkään Sotkamon Jymyn pesisjunnuja ja rakastaa pohjoisen luontoa.