Eila Valtanen

toimitusjohtaja, opas ja hallituksen jäsen

MH, eMBA Eila Valtanen on työskennellyt mm. Kainuun metsäkeskuksen johtajana ja Kuhmon kaupunginjohtajana. Kehittämisen pesä Woodpolis rakennettiin Eilan aloitteesta ja se on ollut osana kainuulaista puurakentamisen menestystarinaa.

Strategioiden rakentaminen on Eilan osaamisen ydintä. Eila on loistava tilaisuuksien vetäjä ja fasilitaattori myös saksaksi ja englanniksi. Sydäntä lähellä ovat ilo, armo, kokonaisuuksien hahmottaminen, ihmisiä kunnioittava johtaminen, pohjoisen Suomen arktiset vahvuudet, julkiset palvelut ja metsä- ja puuklusteri, kirjallisuus ja musiikki.

 

Pekka Myllylä

Hallituksen puheenjohtaja

Pekka Myllylä on yrittäjätaustainen joukkuepelaaja, joka tuntee Lapin matkailun ja maaseutuyrittämisen ja toimii ProAgrian Lapin yritysasiantuntijana. Rakkain harrastus on purjehdus.

Tapio Penttilä

Hallituksen varajäsen

Tapio on urheilumarkkinoinnin asiantuntija, työskentelee Content Managerina Bettson Groupissa ja on toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana Kilppari-Konsultoinnissa, Hän on opiskellut pedagogiikkaa, liikunta- ja kauppatieteitä Jyväskylän yliopistossa. Tapio valmensi pitkään Sotkamon Jymyn pesisjunnuja ja rakastaa pohjoisen luontoa.